Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@22:49:28 GMT

8+1 دلیل اصلی جوش زدن بعد از آرایش

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۷۳۳۹

1. عدم پاکسازی صحیح

از اصلی ­ترین دلایل ایجاد آکنه روی پوست پس از آرایش می­توان به عدم پاکسازی صحیح اشاره کرد. هرچقدر هم کرم­ پودر و پرایمر شما باکیفیت باشد باز هم باید زمانی که به منزل بازمی­گردید صورت خود را با یک پاک کننده مناسب بشویید. اگر می­خواهید پوست شما به درستی پاک شود و تمام آلودگی­های ناشی از کرم­ پودر و از سطح پوست پاک شود ابتدا باید به وسیله یک مدل دستمال مرطوب برای صورت، آرایش روی سطح پوست را پاک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قدم اول است. لدورا، پمپرز، نینو، wee، دایلکس و پنبه ریز در میان تولیدکننده­ های این محصول قرار دارند که می­توانید از محصولاتشان استفاده کنید. پس از پاک کردن آرایش از روی پوست باید با شوینده مخصوص باقی مانده­ ی آلودگی­های ناشی از آرایش را بشویید.

2. پاکسازی پلک و چشم ­ها

زمانی که می­ خواهید آرایش چشم را پاک کنید نمی­توانید از دستمال مرطوب استفاده کنید و باید از وسیله­ ای استفاده کنید که باعث ساییدگی این قسمت نشود. همانطور که می­ دانید پوست اطراف چشم بسیار حساس است. اگر براش­های پاک کننده چشم ندارید از یک گوش پاک کن آرایشی استفاده کنید و از شوینده مناسب برای این قسمت استفاده کنید. گوش پاک کن جدا از استفاده­ های معمولی که دارد برای آرایش و مخصوصا پاک کردن قسمت­های اشتباه خط چشم بسیار پرکاربرد است.

3. کاور کردن جوش­ها

هنگامی که با یک جوش بد روبرو می­ شوید و قرار مهمی دارید، اولین کاری که احتمالاً به ذهنتان می­رسد این است که آن را با کرم پودر و کانسیلر بپوشانید. این یک واکنش کاملا معمولی برای اکثر مردم است، اما باید بدانید که با پوشاندن آن، اگر مراقب نباشید، ممکن است باعث بدتر شدن آن شوید. اگر روی صورتتان لکه­ های آزاردهنده جوش ظاهر شده است سعی کنید تا با محلول­های مناسب به درمان سریعتر آن کمک کنید و از لوازم مثل کانسیلر و کرم پودر استفاده نکنید. این کار باعث تشدید شدن آکنه خواهد شد.

4. عدم داشتن زیرسازی مناسب

پرایمر به عنوان یک مانع فیزیکی بین پوست و کرم­ پودر شما عمل می­ کنند .بنابراین از مسدود شدن منافذ جلوگیری می­کند. در واقع پرایمر یک سد محافظ بر روی پوست ایجاد می‌کند، و همچنین هر محصول درمانی را که در طول روتین روزانه مراقبت از پوست استفاده می‌کنید، روی پوست حفظ می ­کند و از آن محافظت می‌کند. باید قبل از استفاده پوست خود را به خوبی مرطوب کنید تا به پوست یک لایه محافظ مناسب بدهید. عدم داشتن زیرسازی صحیح و استفاده از پرایمر یکی از دلایل اصلی ایجاد آکنه و باز شدن منافذ پوست است. قبل از میکاپ به خوبی صورت را بشویید تا کوچکترین آلودگی روی پوست باقی نماند. به دام افتادن ذرات آلوده می­تواند با بقایای چربی و لوازم آرایشی مخلوط شود و جلوی تنفس پوست را بگیرد. در نتیجه جوش و منافذ باز به سراغتان خواهد آمد.

5. ابزار آرایشی

انگشتان شما حامل میکروب‌های زیادی است و اگر با دست‌هایتان آرایش می‌کنید، می‌توانند پوست را تحریک کنند.

البته، شما می­ توانید قبل از آرایش، دست های خود را بشویید، اما ممکن است شستشوی ساده کافی نباشد. بهتر است از یک برس یا اسفنج استفاده کنید، این ابزارهای آرایشی هم می ­توانند به انتشار آکنه کمک کنند. اگر براش یا اسفنج دائم در معرض آلودگی قرار داشته باشد یا پس از استفاده طولانی مدت آنها را نشویید احتمالا باید منتظر جوش­های جدیدی باشید.

اگر ابزارهای خود را تمیز نکنید، هر روز آرایشی که از روزهای قبل کرده­ اید را مجدد روی پوست قرار می­دهید و این کار باعث فشار به منافذ خواهد شد. شما باید هر دوهفته یکبار ابزار آرایشی خود را تمیز کنید تا به پوست آسیب وارد نشود.

6. استفاده از کرم پودر نامناسب

برخی از مواد موجود در لوازم آرایشی می­ توانند منافذ را مسدود کنند که باعث ایجاد جوش می­شود. به ترکیبات موجود در کرم پودر و نحوه واکنش پوست به آنها توجه کنید. از لحاظ فنی، اکثر لوازم آرایشی باعث ایجاد آکنه نمی‌شوند، اما برخی مواد می‌توانند منافذ را مسدود کنند، که به رشد باکتری‌های عامل آکنه کمک می‌کند. بنابراین، بهتر است کرم پودری را انتخاب کنید که دارای برچسب ضد حساسیت یا غیرکومدون زا باشد تا از بسته شدن منافذ جلوگیری شود.

7. استفاده بیش از حد کرم پودر

بسیاری از افرادی که با جوش ها دست و پنجه نرم می­ کنند، پوست چربی دارند، به همین دلیل است که برای دور نگه داشتن چربی­ها از کرم ­­پودر استفاده می­ کنند. استفاده بیش از حد می­تواند باعث شود که پوست شما بی­ نظیر به نظر برسد اما این کار منافذ را مسدود می­کند. اگر پوست شما چرب است و این موضوع شما را آزار می­دهد توصیه می­ کنیم از اسپری مات کننده استفاده کنید، منتظر بمانید تا خشک شود، سپس در صورت نیاز، از یک لایه کرم ­پودر سبک استفاده کنید.

8. عدم توجه به مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی

یکی از مهم­ترین چیزهایی که باید در نظر داشته باشید این است که مطمئن شوید محصولات آرایشی شما دلیل ایجاد آکنه نیستند. اگر آرایش شما منافذ را مسدود نمی­کند، استفاده از آن برای مدت طولانی­ تر نباید مشکلی ایجاد کند. اما چگونه می­توانید مطمئن باشید که آرایش شما تمام منافذ پوست را مسدود نمی­کند؟

گرچه تضمینی نیست، اما بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که با عباراتی مانند غیر کومدوژنیک (noncomedogenic)، غیر آکنه‌زا (non-acnegenic)، منافذ پوستی را مسدود نمی‌کند یا باعث ایجاد جوش نمی‌شود (does not clog pores-won't cause breakouts) استفاده کنید.

اگر پوست صورت شما مستعد آکنه است به دنبال کرم پودر حاوی اسید سالیسیلیک باشید که می­تواند لایه برداری ملایمی را ایجاد کند و به پیشگیری و درمان منافذ مسدود شده کمک کند. کرم­ پودری تهیه کنید که دارای اسید سالیسیلیک و روغن درخت چای است. این ترکیب به شفاف­تر شدن پوست کمک می­کند. تنها نکته قابل توجه در این نوع کرم پودر قابلیت بالای خشک کنندگی آن روی پوست است.

از کرم های حاوی الکل و چربی که به شدت پوست را خشک می­کند، اجتناب کنید. همچنین از کرم پودر حاوی اکریلیک­ و روغن اجتناب کنید، زیرا هر دو ماده می­توانند منافذ را مسدود کرده و منجر به ایجاد جوش های بیشتر شوند.

9. عدم انجام فیشیال

پاکسازی ماهانه پوست را دائما انجام دهید. حتی اگر دائم از روش­های اصولی برای پاک کردن صورت استفاده می­کنید در ماه از انجام فیشیال غافل نشوید. فیشیال ماهانه توسط بخور و دستگاه­هایی مانند درما اف یا سوزن­های مزونیدلینگ انجام می­شود که به پاکسازی عمیق پوست و کلاژن سازی کمک می­کند. جدا از این موارد استفاده از انواع ماسک­های آبرسان به روشن سازی پوست کمک خواهد کرد. شستشوی دائم صورت و پاکسازی اصولی گاهی نمی­تواند آلودگی­های عمیقی که در منافذ به دام افتاده را تمیز کند. این آلودگی­های می­توانند منجر به ایجاد جوش­های سرسیاه و زیرپوستی شوند. برای جلوگیری این چنینی هرماه یک بار به یک مرکز تخصصی بروید تا پاکسازی پوست خود را زیرنظر پزشک متخصص انجام دهید.

با رعایت نکاتی که در اینجا گفته شد تا حد زیادی می­توانید جلوی ایجاد آکنه را بگیرید. در موارد شدید و بروز آکنه بهترین کار استفاده از درمان­ هایی است که توسط متخصص پیشنهاد می­شود.

کد خبر 1606166

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: منافذ را مسدود لوازم آرایشی استفاده کنید ایجاد آکنه ایجاد جوش کرم پودر روی پوست جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، اگزما نوعی بیماری پوستی است که به دلایل مختلف ایجاد می‌شود و خارش، قرمزی، تورم و پوسته‌پوسته شدن لایه خارجی پوست را به دنبال دارد. این بیماری مزمن پوستی که به نام درماتیت آتوپیک نیز شناخته می‌شود، در کشورهای صنعتی از هر پنج کودک یک نفر را مبتلا می‌کند.

سلامت نیوز در خبری نوشت: عواملی مانند رژیم غذایی سرشار از مواد فرآوری‌شده و قرار گرفتن در معرض مواد شوینده و مواد شیمیایی خاص خطر ابتلا به اگزما را افزایش می‌دهند. زندگی در کنار کارخانه‌ها، جاده‌های اصلی، یا آتش‌سوزی‌های جنگلی نیز از عواملی‌اند که احتمال ابتلا به این بیماری را بالا می‌برند. در محیط خانه هم قرار گرفتن در معرض رنگ‌، مواد پلاستیکی، دود سیگار یا پارچه‌های مصنوعی مانند اسپندکس (نوعی فیبر مصنوعی)، نایلون و پلی‌استر می‌تواند ابتلا به این عارضه را به دنبال داشته باشد.

محققان بیشتر به نقش ژنتیک در این بیماری پرداخته‌اند، اما برای پیش‌بینی ابتلای کودک به اگزما ژن‌ها بهترین گزینه نیستند، بلکه محیطی که کودک چند سال اول زندگی‌ را آنجا سپری می‌کند، بسیار حائز اهمیت است.

محققان در آمریکا برای اینکه پی‌ ببرند چه تغییرات محیطی موجب اگزما می‌شود، به سراغ نقاطی از این کشور رفتند که میزان اگزما آنجا بسیار بالاتر از میانگین ملی بود. سپس داده‌های پایگاه‌های اطلاعاتی سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده را بررسی کردند تا ببینند کدام مواد شیمیایی در آن مناطق رایج‌ترند.

در بروز اگزما، در کنار بیماری‌های آلرژیکی که معمولا همراه آن ایجاد می‌شود (حساسیت به کره بادام‌زمینی و آسم) دو دسته مواد شیمیایی بسیار موثرند: دی ایزوسیانات‌ها و زایلین.

دی ‌ایزوسینات‌ها اولین بار سال ۱۹۷۰ در ایالات متحده برای تولید اسپندکس (نوعی فیبر مصنووعی)، فوم غیرلاتکس، رنگ و پلی اورتان (پلی‌میر) ساخته شدند. تولید زایلین هم در همان زمان همراه با افزایش تولید پلی‌استر و سایر موارد افزایش یافت.

بخش فعال شیمیایی دی ایزوسیانات‌ها و مولکول‌های زایلن در دود سیگار و آتش‌سوزی‌های جنگلی هم یافت می‌شود. پس از سال ۱۹۷۵، زمانی که تمام خودروهای جدید به فناوری جدیدی مجهز شدند که دود خروجی از اگزوز را به مواد شیمیایی کمتر سمی تبدیل می‌کرد، ایزوسیانات و زایلن به دود اگزوز خودروها نیز راه یافتند.

طبق تحقیقات، قرار گرفتن موش‌ها در معرض ایزوسیانات‌ها و زایلن می‌تواند مستقیم به افزایش فعالیت گیرنده‌های دخیل در خارش، درد و احساس دما، منجر و باعث اگزما، خارش و التهاب شود. این گیرنده‌ها در موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند فعال‌تر بود.

بدن انسان با میلیون‌ها میکرواورگانیسمی که روی پوست زندگی می‌کنند، پوشیده شده است که به آن میکروبیوم پوست می‌گویند. این میکروارگانیسم‌ها انواع خاصی از چربی (لیپید) یا روغن‌ها را تولید کنند که پوست را در محیطی پوشیده نگه می‌دارد و مانع ورود آلودگی به آن می‌شوند. سرامیدها از خانواده لیپیدها نقش محافظتی مهمی در پوست دارند.

مقدار سرامیدها و ترکیبات مربوط به آن روی پوست کودک در چند هفته اول زندگی می‌تواند یک پیش‌بینی‌کننده ثابت و قابل‌توجه باشد که نشان می‌دهد آیا او دچار اگزما خواهد شد یا خیر. هرچه میزان سرامیدها روی پوست کمتر باشد، احتمال ابتلا به اگزما بیشتر می‌شود.

محققان باکتری‌های مفید پوست را که مستقیم سرامید می‌سازند، در معرض ایزوسیانات‌ها یا زایلن قرار دادند و متوجه شدند که این باکتری‌ها دیگر سرامید نمی‌سازند و در عوض اسیدآمینه‌هایی مانند لیزین تولید می‌کنند که به باکتری‌ها در برابر مضرات سموم کمک می‌کند، اما برای حفظ سلامتی سرامیدها مزایایی ندارد.

محققان سپس ملحفه‌های تولیدشده از ایزوسیانات یا زایلن و تاثیر آن‌ها را بر باکتری‌های پوست بررسی کردند و دریافتند که باکتری‌های مضر روی نایلون، اسپندکس و پلی‌استر تکثیر می‌شوند اما روی پنبه یا بامبو نمی‌توانند زنده بمانند. باکتری‌هایی که به حفظ سلامتی پوست کمک می‌کنند، می‌توانند روی هر پارچه‌ای زندگی کنند اما درست مانند آلودگی هوا، میزان چربی‌های مفید آن‌ها در مقایسه با رشدشان روی پارچه‌های پنبه‌ای، نصف می‌شود.

برای افزایش تعادل میکروبیوم (باکتری مفید) پوست باید از محصولاتی که مانع رشد باکتری‌های سالم پوست می‌شوند، اجتناب کرد. برخی محصولات خاص مراقبت از پوست، شوینده‌ها و پاک‌کننده‌ها از جمله این مواردند. برای کودکان زیر چهار سال، به‌خصوص اجتناب از دود سیگار، پارچه‌های مصنوعی، فوم‌های غیرلاتکس، پلی یورتان‌ها و برخی رنگ‌ها توصیه می‌شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903120

دیگر خبرها

  • زیر پوست شهر؛ وضعیت اجاره اتاق‌های مجردی در تهران! | تصویر
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست